(Hed) Planet Earth - Blackout

Dagens låt! (Hed) Planet Earth - blackout! riktigt jävla bra låt! den gjorde min morgon!Test test..

100media_imag003 (MMS)

Test test..


ensam och tråkigt..

tjena! har inte gjort särskilt mycke idag! eller jag har gjort en grej men de tänker jag inte säga ;) hade bara ett prov i skolan idag å de klarade jag faktiskt! haha! är fan riktigt stolt över mig själv för de! annars ikväll blire väl lungt har grymt jävla tråkigt! just nu sitter å diggar lite fet musik, men de är väl som vanligt! ingen som har lust å roa mig...?

Mobil: 0736309788. comviq

msn: kimpaz_@hotmail.com


dagens låt är fan lil wayne - drop the world! bara jag som älskar den? :)
ge mig mat..

tjo!

varit en riktigt seg dag idag! vaknade runt 12 gick upp och åt frukost, sen ringde jag till simon så kom han ner! vi glodde på film, Shaun Of The Dead! var ganska rolig faktiskt, om man gillar zombie humor. nu sitter jag å väntar på mat å lyssnar på en av världens skönaste låtar för tillfäligt!


ti - i can't help it
Ink up!

Gokväll! måste bara säga att den här kvällen har varit grymt jävla trevlig! vart lite ändrade planer men dom här vart fan bättre! nicolina, simon och nicklas kom över så glode vi på film å hade de trvligt, skulle vara nån skräckfilm som jag inte kommer ihåg namnet på,filmen var inte så läskig så vi satt mest å skratta åt den! haha! klockan är nu fem minuter över ett och jag är jätte pigg, tror att de blir lite poker faktiskt!

annars är jag faktiskt riktigt taggad på att få lite färg på mig igen, vill göra klart min andra fågel på bröstet snart..


bild på bröstet precis efter sittningen! ;)
Väntar på folk

Kom precis i hem från rimbo träffen, var ner och åt en riktigt god spaghetti bolognese å en stor cola! nu sitter jag å väntar på nicolina för vi ska glo på film! :) ingen mer som har lust å komma över? hör av er i så fall!

0736309788 comviq!

just a dream?

då var kvällen bestämd! just nu sitter jag å lyssnar på Hed pe's nya skiva! blir grymmt jävla taggad på att hoppa när jag lyssnar på dom! men annars blir de bara till att sitta hemma å slappa, spela lite, och plugga lite kanske, helt sjukt vad jag har böjrat plugga! men bara bra de! prov på måndag! å de ska jag fan klara! ska fan minst å VG på de! haha! har bara fått 5 VGn i hela  mitt liv men de här ska fan bli mitt sjätte! aja här kommer lite bilder från i sommras! fottade av andre!


duktiga jag!

Hade utvecklingssamtal idag! första gången jag gick själv på nått sånt! men de var ju inge kontigt! allting är jätte bra i skolan, å allt är bra hemma! allt är bara bra! har börjat pluggat om en dåre! nu sista veckan! och de är sjukt vad jag har pluggat.. vart iallfall så glad idag så jag beställde mig en wax tröja :) den på bilden nedan för :) nu blire till å plugga lite mer! sen tror jag de blir till att spela lite poker!http://andretillaeusphotography.blogg.se/En ut av dom bästa Polarna jag känner! Kolla in hans blogg! http://andretillaeusphotography.blogg.se/ riktigt grymm på att fota!

då var man här igen.

hahaha den där jenny, nu har hon fått mig att börja skriva här igen.. så får se hur detta går! :) har iallafall pluggat sönder idag! har skrivit 3 a4 sidor som är lika med 2 uppgifter! så nu har jag bara en kvar! har aldrig pluggat så här mycket i hela mitt liv.. jag har också hunnit städat hela stugan, rensat alla lådor, bärt ut massor av skit till garaget! sen måste jag bara tipsa om D-loc's nya skiva Made for kings som finns på spotify! allt för mig! / Kpz

Made for Kings


Gillinge å sladda.

hade lucia i skolan idag,sen klass råd i 10 min sen slutade vi, tog första bästa bussen hem för att käka toast å tagga till gillinge! hoppas att den skiten går bra ;)


I'm a monster

vinnie paz - monster's ball


GADD


GADD
mobil : 0736309788 comviq
msn : Kimpaz_@hotmail.com
facebook : Kim Lindberg


RSS 2.0