lördag, mycket gjort!

tjeena! har fan hunnit gjort mycket idag! är fan helt slut! dagen började med att jag kände mig för att jag skulle köpa en tidig födelsedagspresent till mig själv! så stack in till norrtälje med en rockstar i handen, hoppade av vid donken å gick hem till linus och alex, efter att ha sutit där ett tag å ringt runt lite så stack jag å linus till elgiganten för att köpa de sista skate 3 dom hade! sen hoppa vi på bussen till rimbo å hem till mig för att spela! sen kom bringemo förbi å då vart de träffen! sen vidare ut på stan! stack till punkten en sväng å softa, sen mötte vi upp linni å stack hem till mig för att spela lite skate! sen tillbaks till punkten å efter några minuter stack jag johan å linus hem till mig igen, sen stack dom hem å nu sitter jag här å ska få spela mitt skate 3 helt själv! hoppas på världens bästa väckning i morgon!ny header

hade inget att göra så gjorde en ny header lite snabbt nu innan jag ska till drömmarnas land! aja vad tycks? :)

ut!

Nu ska jag och simon ut! vi har inget att göra men de lär ju bli den gamla vanliga rundan till stinsen skulle jag tro! aja finns på telen om de är nån som vill hitta på nått? :) PUSS!0736309788 comviq
fredag igen?

tjaba! galet glad idag! big b har släppt sin nya skiva på spotify"good times and bad advice" har bara lyssnat på 4 låtar men den är grymmt bra! klarade även mitt omomprov å ett annat prov i skolan! så nu är jag prov fri ett tag! men har fortfarande den där jävla svenska grejen att skriva! å den suger! men men de är väll bara att bita i de sura äpplet å göra den! annars i dag blire väll de lungt tror linus skulle glida över hit sen! just nu är simon här, han sitter å håller på med nått helt omöjligt i skate2... jävla nörd säger jag! men nu ska vi ta å kolla på en film vid namn "how high" hörs lite senare! peace!


skola, rimbo marknad!

tjaba god morgon! sitter här nu å väntar på att simon ska komma! han brukar väll komma typ nu, sen om 10min måste vi gå till bussen! sen blire skolan, och senare ikväll blire rimbo marknad! galet nice! måste också bara tipsa om en låt! kottonmouth kings - gone git high så jävla grymm! peace!

prov å marknad!

tjaba! hade prov första timmen iskolan idag, trodde att skoldagen skulle bli lång å drögig men vi fick sluta efter provet. sen så var jag simon emil och nicklas kvar i skolan ett tag å spela quake å bussa lite! sen så drog vi till matsalen å åt av en av dom bästa skolmåltiderna skolan har att erbjuda! spaggeti och köttfärs sås! sen efter de stack vi till donken så fett som jag e så smacka jag i mig ett 6 pack nuggets med plus meny! sen vidare till alex satt där å slappa och kolla family guy! sen vare dags för övningsköra med trafikskolan. de gick hyffast bra vi prata mest om högerregeln vilket jag redan kunde allt om! efter de stack jag hem till sebbe ett tag å käka bullar å efter de så stack vi ner till norrtälje marknad å köpte munkar! sen lite senare så träffade jag även jenny, vi gick väll bara runt å chilla mest, köpte en till munk sen lyckades jag även köpa 3 grillade korvar med bröd för endast 20kr! vi tog halv 9 bussen till rimbo, väntade på rånäs bussen med jenny sen gick jag hem! och nu blir väll till att plugga lite på mitt om-omprov på fredag.. hoppas verkligen att jag klarar av de nuu! så slipper jag skiten sen! pussåkräm!

klart å fullrulle!

tjaba madafuckers! har ju inget att göra på dagarna så jag har beslutat mig för att skapa en blog, vart precis klar med den så lite komments för den skulle man ju vilja ha, annars idag så har jag varit med sebastian, han ville ha mördar spel av mig (sims 3) så de fick han.. jävla nörd säger jag! sen stack vi till träffen å käka! sen hämta vi upp plutt nicolina å lekte med henne ett tag sen stack sebb hem! simon kom även ner en stund å glodde på film, även han gick efter ett tag. så nu sitter jag här helt själv med en halv drucken red bull å en färdig blogg å mitt första inlägg, vill även dra å gadda mig snart igen! peace!bild ifrån när sjöbeck gadda bröstet på mig!

RSS 2.0