Mobil inlägg från bussen hem. Är påväg hem...

Mobil inlägg från bussen hem. Är påväg hem nu. Vart en kort dag i skolan idag. Telia ringde och fråga om jag kunde vara hemma om en timme. Så ska hem och vänta på Telias tekniker som ska försöka laga mitt Internet haha Ser jätte trött ut på bilden, men kan ju vara för att jag är trött;)


dags å plugga!

tja! sitter nu framför datorn och mitt grymt sega jävla internet.. hoppas på att tela grabben kommer i morgon i fixar skiten! har varit ute med nicklas en sväng ikväll också, har varit en riktigt jävla slö kväll faktiskt. men nu äre dags å plugga, tjo!


Haha mini uppdate! Som jag skrev för nån s...

100media_imag002 (MMS)

Haha mini uppdate! Som jag skrev för nån sekund sen så satt jag å vänta på mat! Så vart maten klar och jag skulle riva mitt korthus men de ville inte gå sönder! Hahaha jag är för jävla duktig ibland!


Tjaba! Sitter vid matbordet med Nicklas oc...

100media_imag002 (MMS)

Tjaba! Sitter vid matbordet med Nicklas och väntar på mat, senare ska vi ut till mig å ta de lungt, kanske drar ut å träffar lite folk! Annars har dagen varit lugn, hade sov morgon och en lektion! Hoppas de blir så i morgon med! Haha Hörs sen!


Tjaba! Sitter och äter pizza med Simon jus...

100media_imag002 (MMS)

Tjaba! Sitter och äter pizza med Simon just nu! Sen blire hem till mig å spela tv spel och chilla! Kl nio kommer Jenny hem till mig å de kommer bli grymt myssigt! Skriver igen i morgon puss;)


en ängel

denna tjej! henne älskar jag! denna tjej är min! denna tjej är en ängel!
denna tjej har redat mitt liv!
vill att folk ska tacka henne!
jag älskar dig jenny maria grandin! <3


sover borta

tjaba!

är hemma hos jenny just nu, ska faktiskt sova här! har precis rensat hennes logg på facebook Nu ska vi ner toast! sen ska vi väl kolla på nån bra film sen sova.

haha fan vad jag känner mig duktig idag! ;) aja hörs sen!


här igen! nu blire skärpning!

tjaba! då var man här igen! har haft mycket annat skit för mig.. men nu blir fan skärpning på de här! gick upp en timme tidigare än alla andra idag.. ska in å fixa lite skit jag inte har klarat av i skolan. ska bli så skönt att få allting klart! bara fortsätta framåt! men de är ju alltid myssigt att gå upp klockan sex å dricka kaffe med morsan? annars åker jag nog till älsklingen och sover där idag! ska bli riktigt myssigt!


bild på mig från när jag och jenny var och fota vid "vattnet" haha

Dålig med updates, men gott nytt år..

tjaba! har varit riktigt dålig på att skriva så här över jul å nyår.. får väl säga förlåt för de! kommer även hålla mig till en annan blogg i år! de är så här att jag å min flickvän har bestämt oss för att slå ihop våra bloggar till en blogg! som alla måste följa! http://tvabliren.webblogg.se annars har de varit ganska tufft på nått sätt nu när jag sitter här å tänker efter! men just nu känns allting så jävla bra! och de kan jag ta å tacka min älskade flickvän för :) annars har jag inte så mycket mer å säga!  förutom att jag har köpt mig en systemkamera och är grymmt taggad på att gadda mig och köra hoj! och jag lovar att komma mer mer uppdates! lovar er de! annars jus nu äre sängen som gäller! sov gott folket! å gott nytt år! http://tvabliren.webblogg.se

/ Khttp://tvabliren.webblogg.se
http://tvabliren.webblogg.se
http://tvabliren.webblogg.se
http://tvabliren.webblogg.se
http://tvabliren.webblogg.se

RSS 2.0