väntar på simon..

tjaba sitter å väntar på simon! vi ska in till norrtälje en snabbis! å fixa lite! sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra! klarade av en kurs i skolan idag! så nu har jag typ bara ett prov kvar å nå annat skit sen är jag godkänd i alla ämnen i år! imorgon ska jag in å göra ett prov på morgon! sen är jag ledig! ska köra hoj hela dagen i morgon! försöka komma igång med lite fetare trix kanske? ;) haha aja hörs väll sen!
puss!


håller på att bli sjuk...

tjaba! håller på att bli sjuk! har så jävla ont i halsen så att de inte är sant! igår färga jenny mitt hår! vart riktigt bra! lite mörkare än vanligt! nästan svart! haha sen så har de varit ju varit helg osv! grillade hos mig i lördags! riktigt jävla kul häng! men jag som inte ens får stå i köket tänkte väl att jag inte fick stå vid grillen heller så jag tog fram hojen å kötta lite!lite bilder ifrån i lördags!
..

just don't care about pussy anymore

Godmorgon! Varit hemma hos Jenny Inatt! Pl...

100media_imag020 (MMS)

Godmorgon! Varit hemma hos Jenny Inatt! Pluggade till kl 1 haha! Men fick vg på provet i morrse så de var värt de! Sitter vid elgiganten just nu å väntar på att dom ska öppna! De jag ska köpa får ni se senare! Haha kyss!


Sorry för dåligt med uppdates.. men nu läg...

100media_imag020 (MMS)

Sorry för dåligt med uppdates.. men nu lägger jag faktiskt lite tid pa er! Allting är bra. Har pluggat hur mycket som helst den här veckan! Men de känns skit bra att de går så jävla bra i skolan även fast man ligger efter! Haha, igår var jag och Jenny å kolla på bio, jag fick.välja film och de vart den nya fast and furius filmen! Grymt bra jävla film! Men tycker fortfarande att trean ar bäst.. borde igentligen plugga nu men ligger å spelar need for speed! Haha vinner varenda race så börjar bli tråkigt! Haha! Hörs lite senare puss!


god morgon!

Sitter hemma och förbreder mig för skolan! ska ha muntligt i svenska idag..  sen blir hem å mecka lite hoj! haha har inte så mycket å skriva just nu å sen är jag så jävla trött! men kommer med flera uppdates lite senare!

hitta ett klipp när twitch pratar om On The Pipe 6 riktigt jävla skön!


slapp men tråkig dag!..

god kväll på alla! sitte här vid datorn å tråkar. ska snart åka till farmor å prata lite å ta en macka tror jag! idag har de inte hänt så mycket. åkt till skolan med buss för en gång skulle! tror de är första gången på en månad jag åker buss.. haha för jävla tråkigt. sen lite senare ska jag plugga lite, har svenska nationella i morgon.. det muntliga.. och de hatar jag verkligen! sen kommer även jenny hit ett tag! har ingen bild från idag eller nått å känns lite konstigt att lägga upp nån skit bild på nått annat när de ändå inte har hänt nått speciellt! hahaha! vi hörs lite senare! bye

!"#!"¤!&%"%¤/())¤&%/(!!

ahaha går ju för fan inte att göra inlägg via mobilen längre!! gjorde fan ett mitt på dagen idag å går fan inte! blir så jävla lack!..

Cheeze ballz och tv spel hela dagen! Haha!...

100media_imag019 (MMS)

Cheeze ballz och tv spel hela dagen! Haha! Sitter hemma å chillar med lite folk! Körde nyss hem Jenny till rånäs. För hon missa bussen! Annars idag har de bara varit lungt! Var å kolla på Michelles å Saras fotbolls match med elvira och Simon. Får se vad.som händer senare, lär väl bara chilla hela dagen, eller kanske köra lite hoj? Hörs sen! Pusshej!


Tjaba! Somnade hos Jenny igår men de tog e...

100media_imag019 (MMS)

Tjaba! Somnade hos Jenny igår men de tog ett tag för att hon snarka så för jävligt haha! Körde henne till skolan och åkte hem å sov lite. Vaknade runt tolv sen å började tvätta bilen, Simon kom ner en stund å hjälpte till lite. Sen vart de hoj åkning! :) ikväll lär de väl bli lungt ska snart ut å köra lite sen blire väl nån film eller nått! Hade bra! Peace!


Från åkningen idag!

Tjenare!

vart en riktigt slapp dag i skolan idag, hade väl typ en kvarts lektion.. känns ju jävligt onödigt att åka in.. stack iallafall hem å körde lite hoj å skit! riktigt nice dag! börjat vant mig vid nya hojen och 12" hulet ifram, satte några tricks iallafall! haha men längtar fortfarade tills den riktiga sommaren!

imorgon är jag ledig! blir till att köra hoj hela dagen å verkligen komma igång på riktigt!  annars ska jag väl bara köra jenny till skolan å chilla. ska städa bilen också! haha


några bilder ifrån dagens åkning!
simon som har fotat bilderna! tror de är första gången han fotar fiddy! haha ska bli kul å se hur de går för han!

Hej! Har precis gjort mig i ordning och sk...

100media_imag019 (MMS)

Hej! Har precis gjort mig i ordning och ska åka hem till Jenny ett tag! Blir väl till att sova där inatt! Ska lägga upp lite bilder ifrån åkningen senare! Puss!


tråkigt..

Tjenare! har haft fullt upp i några dagar nu, har ju varit valborg! sen har jag fått hem en ny hoj! riktigt skön faktiskt! ska försöka fixa en bild på den imorgon! annars idag har jag mest bara varit i skolan å chillat! haha hade bara en lektion! sen åkte jag å nicklas hem.. sen nån timme senare så stack jag till bålbro skolan å träffade sara å några till.

sen lite senare kom jenny, och andre hem till mig, hoppade lite med nya hojen! riktigt skön jävla hoj! men de ska väl de fan vara om de är delar för ca 30tussen? haha eller? har så jävla tråkigt så installerade precis mx vs av på datorn, så nu vet ni vad jag ska spela hela natten! haha sov gott å puss på er!


RSS 2.0